Chodník Holubická II dokončen

23.12.2013 18:28

  Poslední letošní (dokončenou) akcí je úsek chodníku od DPS do Malých Lipek. Při jeho výstavbě bylo nutno na náklady městyse rozšířit silnici o cca 0,5 metrů, což náklady na výstavbu zvedlo až na původní odhadouvanou cenu. Součástí akce bylo i vybudování nového osvětlení.

  Doufejme, že se v příštím roce podaří ve zkvalitňování komunikací městyse pokračovat a bude to pro zastupitelstvo při schvalování již tak omezeného množství peněz hlavní prioritou. I když je to nyní pro většinu členů našeho sdružení nejdůležitější cíl, zatím to spíše vypadá, že se zastupitelstvo zhlédlo v parcích a hřištích... Dlouho požadované zahájení úsporných opatření naopak pravděpodobně skončí pouze snížením počtu vydání obecního zpravodaje a několika dalšími škrty v řádech tisíci korun, což splácení schváleného úvěru pro výstavbu průtahu určitě nepokryje :-). Doufejme, že rozum zvítězí a vše dopadne tak, jak by si přála většina obyvatel Pozořic.

Pavel Topinka, radní městyse

 






 

—————

Zpět


Diskusní téma: Chodník Holubická II dokončen

Datum: 02.01.2014

Vložil: Petr Filip

Titulek: Chodník Holubická II.

Dovolím si zde poděkovat všem zastupitelům za podporu výstavby tohoto chodníku.Jsem přesvědčený, že touto stavbou došlo ke zkvalitnění dopravní bezpečnosti v Pozořicích.
V tuto chvíli městys Pozořice podává žádosti o dotace na podporu výstavby chodníků spojených s rekonstrukcí komunikace.
Zdali bude dotace uznána, je zatím ve hvězdách.
Dále si dovolím podotknout, že se zastupitelstvo shlédlo spíše v zateplování objektů. Výstavba hřišť a parků je v Pozořicích prozatím v plenkách. Nezdá se mi, že rekonstrukcí dětského hřiště u školy by jsme byli na vrcholu luxusu.

—————

Datum: 02.01.2014

Vložil: j.

Titulek: .

to byla doba

—————