Návod jak (ne)vytvořit chodník!

10.11.2011 14:57

Návod jak (ne)vytvořit chodník!

S příchodem nového školního roku se děti mohou těšit u školy na nový chodník. Ovšem bližší obhlídka tohoto díla už tak potěšující není. Na otázky našich zástupců i některých občanů proč chodník vypadá, jak vypadá nám bylo odpovězeno následující:

Výška chodníku: ,,co kdyby se zvedal povrch vozovky…“

Výška a hranaté obrubníky u nájezdů:,,to se ubrousí...“ Proč, když existují přímo skosené obrubníky?

Nájezdy nejsou snížené: ,,křivej chodník se špatně uklízí….“

 
 

Přinejmenším by tahle nedokonalá práce neměla být převzata a měla by být požadovaná náprava. Projektová dokumentace k této stavbě byla schválena již minulým zastupitelstvem. Jestli to takhle pan projektant opravdu namaloval, nevím. Doufám jen, že zodpovědní zástupci obce, jejichž každodenní prací je správa a dohled nad tím, co se tu staví a buduje za peníze nás všech, budou tolik soudní a tuto práci nepřevezmou. Jistě by si každý na svém a za svoje zakázku denně kontroloval a urgoval chyby. No jen si představte doma takhle ,,pěkně“ vydlážděnou koupelnu. I přes mnohá a opakovaná upozornění ze strany nás i členů našich spřátelených sdružení se stále nic neděje. Prostě žádná náprava, ani snaha o ni. Prosíme proto veřejnost, aby na vzniklou situaci upozorňovala stále a razantně, neboť jsou to peníze a domov nás všech.

Od celé této zakázky se distancujeme a rozhodně nesouhlasíme s tímto nepřijatelným jednáním ze strany uvolněných zástupců obce.

 

 

Pro doplnění pár fotografií…

Dětičky zkuste si to vyjet na kolobrndě….

To nám to lícuje….

Tak sem by se kolo od kočárku určitě ,,krásně“ zaseklo......

Budeme opět raději všichni chodit po silnici?

Za tento příspěvek je zodpovědná Helena Topinková.

—————

Zpět