Úžasná věc tento chodník!

10.11.2011 14:58

Úžasná věc tento chodník!

Děkuji za námět jak reagovat. I já jsem apeloval na chodník bezbariérový. Musím podotknout že minulé zastupitelstvo žádný projekt neschvalovalo. Ani na tento chodník dle vyjádření p. starosty žádný projekt není, protože se jedná pouze o opravu. Úžasná věc tento chodník. Nebyl jsem stavu se přes něj dostat se sekačkou do školky a ke „sněhovému svahu“. Možná je to tak schválně, aby tam nikdo nejezdil, nebo jen ten kdo má vétřasku nebo nějaký „teréňák“..

A nejen tento chodník. Např. u školy se zrovna dělá tzv. bezbariérový nájezd pro vozíčkáře. Investorem je městys a akci provádí VHS Břeclav, kdo jiný že?

Je to jako přílepek k chodníku v ulici U školy (takže můžeme očekávat další rozpočtové opatření a dodatek ke smlouvě). Souběžně se buduje odstavná plocha pro kola. Investorem je škola a hradí to z dotačních peněz. Akci provádí L kdo jiný než ...VHS Břeclav.
Celé dílo je docela pěkný, ALE JENOM Z DÁLKY.

Napojení jednoho díla na druhé. Výškový rozdíl >10 cm. Ach ta BEZBARIÉROVOST. Asi tento pojem do Břeclavi ještě nedorazil. Nepochopil bych to, ani kdyby to dělali 2 firmy a 2 DLAŽDIČI v různých časových intervalech.

Chápu, že ty komunikace spolu nesouvisí, ale nechápu proč nemůžou být spojený. Proč nemůžou být ve stejných výškách? Že by se porouchal nivelační laser? Nebo v těch teplech vyschla vodováha?

No a opět velmi kvalitní napojení na stávající starý chodník.

A už vůbec nemluvím o špičkových terénních úpravách. Tohle se bude krásně sekat. Na těch fotkách je to blbě vidět. Chce to vidět zblízka.

Všimněte si rozdílnosti už při napojení na stávající komunikaci. Proč někde stačí obrubník takový, a potom musím být makový. A hned ten 2. už asi někde sloužil, nebo že by se poškodil již ve výrobě? Může být. Ale v tom případě tam být nemá.

Celý dílo je k pláči. Nechali by jste si to tak udělat doma?

 

Jako zastupitel se od těchto výrobků městyse Pozořice taktéž DISTANCUJI …

Petr Filip

—————

Zpět